Tego szukasz?

13 maj 2015

Naleśniki kokosowe

Naleśniki kokosowe, czemu nie wpadłam na to wcześniej?
Uwielbiam kokosa pod każdą postacią. Wiórki to jednak za mało, aby smak kokosa był na prawdę intensywny. Potrzeba mi było czegoś więcej.
W oleju kokosowym jestem niemalże zakochana. To jak miłość od pierwszego "niuchnięcia".
Olej kokosowy bardzo dobrze wiąże potrawy, ale nie tylko, jego smak jest wyczuwalny i zmienia ogólny smak potraw, ale na lepsze moim zdaniem. :)
W sklepie Olini możecie go nabyć z 20% zniżką po wpisaniu hasła MamaOskarka. W razie czego piszcie do mnie.
Naleśniki nie mają ani cukru, ani soli, są dla dziecka. Mimo tego kokos nadaje pewnej słodyczy, która jest wyczuwalna.

Potrzebujemy:
Olej kokosowy doprowadzamy do płynnej postaci, dodajemy resztę składników i miksujemy przez chwilę do połączenia wszystkich składników.
Podajemy z dowolnym nadzieniem.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Wszystkiego smacznego